Ο Σάββας

Λίγα λόγια για το παντοπωλείο Savvas

image_1

Παράδοση και πείρα 50 ετών!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παππούς μου Σάββας, μπακάλης στο επάγγελμα, αποφάσισε να εγκατασταθεί στη Μύκονο.  Με βαθιά γνώση πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ανοίγει το πρώτο του παντοπωλείο στη Μύκονο. Το μεράκι του για τα ελληνικά προϊόντα, το πάθος του για την καλή ποιότητα, η αγάπη και ο σεβασμός προς την πελατεία του είναι τα ισχυρά του εφόδια που ενισχύουν το εγχείρημά του.

Τα ξεχωριστά παραδοσιακά προϊόντα που προσφέρει τον κάνουν σιγά-σιγά γνωστό σε όλο το νησί.  Η φήμη του πλέον έχει επεκταθεί τόσο που στην περιοχή όλοι μιλούν για τον "Μπάρμπα-Σάββα"! Όχι μόνο για την ποιότητα των αγαθών του αλλά και για την ποιότητα του χαρακτήρα του. Απλός και άμεσος με τους ανθρώπους του νησιού που τον στηρίζουν, φιλόξενος και εγκάρδιος με όσους επισκέπτονται το νησί και το παντοπωλείο του. Τους αγαπά και τον αγαπούν κι αυτό φαίνεται στην πορεία του!

Σκοπός της μεγάλης αυτής πορείας παραμένει πάντα η αφοσίωση στην ποιότητα. Το μυστικό του "Μπάρμπα-Σάββα" που περνά από γενιά σε γενιά.

Λένε για εμάς

Επισκέφθηκα τον Savva όταν πρωτοάνοιξε και έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα των παραδοσιακών προϊόντων που έχει. Λάδια, ξύδια, κρασιά, μπαχάρια, βότανα και άλλα πολλά παραδοσιακά προϊόντα που μυρίζουν μόνο Ελλάδα.
Dimitris
'Ολη η Παράδοση της Ελλάδας μπροστά σου. Όλα τα προϊόντα είναι από Έλληνες Παραγωγούς και απλά δεν χορταίνω να τα βλέπω, να τα μυρίζω και να τα γεύομαι.
Ageliki

Scroll Up

Interested in Greek traditional Products?

By signing up, you agree to our Privacy Policy and European users agree to the data transfer policy.