Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. Αρώματα και γεύσεις.

Μια μικρή γωνία στους Μύλους στη Μύκονο που συγκεντρώνει μικρούς και μεγάλους θησαυρούς από την ελληνική φύση.Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Στο SAVVAS θα ταξιδέψετε σ’ όλη την Ελλάδα, λίγο-λίγο μέσα απ’ την ποιότητα των προϊόντων του, τις γεύσεις του και τις απίστευτες συσκευασίες του!
Μια μικρογραφία της ελληνικής φύσης-γης συγκεντρωμένη σε ένα μικρό αλλά ιδιαίτερο παντοπωλείο σε ένα απ’ τα πιο μοναδικά σημεία της Ελλάδος μας.Στους Μύλους στη Μύκονο!

Μόλις μπείτε στο Savvas θα κάνετε ένα ταξίδι γεύσεων σ’ ολόκληρη την Ελλάδα.

Λάδια απ’ όλη την Ελλάδα! Κρήτη, Μάνη, Καλαμάτα, Αχαΐα και άλλα μέρη. Υγρό χρυσάφι εξαιρετικής ποιότητας που δεν ελέγχεται από τραπεζικό σύστημα αλλά μπορεί και ελέγχει τον ανθρώπινο οργανισμό δίνοντας του υγεία και ευεξία. Σε διαφορετικές γεύσεις!!! Για όλα τα γούστα! Φρουτώδες, με αρώματα, ελαφρύ, βαρύ, αγουρέλαιο και πολλά άλλα! Μεγάλη ποικιλία στα Βοτανόλαδα!!! Βότανα που δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο ελαιόλαδο!

Μέλι διαλεχτό από Κορινθία, Αττική, Κρήτη, Ικαρία, Βυτίνα και άλλα μέρη της Ελλάδας. Μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που έρχονται στο χρόνο πίσω, συλλέγουν το μέλι με προσοχή και αγάπη και αυτό το κάνει μοναδικό στην ποιότητα του. Ιδιαίτερο προϊόν επιλεγμένης ποιότητας!

Βότανα, μπαχαρικά και μιξ μπαχαρικών με ιδιαίτερα αρώματα και γεύσεις σε μεγάλη ποικιλία μαζεμένα και διαλεγμένα από ανθρώπους με εμπειρία, που ξέρουν να τα ξεχωρίζουν, που ξέρουν να τα προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες, που μιλούν μαζί τους και τα αγαπούν! Και αυτό φαίνεται στην μυρωδιά και στη γεύση τους!

Μανιτάρια, τρούφες και όλα τα παράγωγα προϊόντα μαζεμένα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος! Ιδιαίτερα προϊόντα επιλεγμένης ποιότητας…

Κρόκος Κοζάνης! Το χρυσάφι της ελληνικής γης, έτοιμο για μαγείρεμα αλλά και ρόφημα! Πραγματικός θησαυρός που γίνεται ανάρπαστος!!! Ισορροπεί την άμυνα του οργανισμού και συμβάλλει στην ευεξία και καλή υγεία! Ο κρόκος είναι το ακριβότερο μπαχαρικό στον κόσμο, προσδίδει ιδιαίτερο άρωμα και ελαφρά πικάντικη γεύση σε φαγητά και ροφήματα.

Μαστίχα!!! Μια τόσο μικρή λέξη που κρύβει πίσω της φοβερά μυστικά! Κυρίως υγείας!!! Το θαυματουργό αυτό ελληνικό και μοναδικό προϊόν που βγαίνει μόνο στη Χίο απ’ τα δέντρα που δακρύζουν, έχει ευεργετικές ιδιότητες για το πεπτικό σύστημα! Χρησιμοποιείται παντού, στη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική, στην Ιατρική.

Μεγάλη ποικιλία από Ξύδι Βαλσάμικο, κρέμες βαλσάμικου, με διάφορες γεύσεις, ιδανικά για σαλάτες, dressing κ.α.

Ζυμαρικά χειροποίητα με πολλές γεύσεις από φρέσκα υλικά!!!
Σάλτσες, ντιπ, ορεκτικά! Συνοδεύουν και κάνουν πιο απολαυστική κάθε στιγμή της ζωής μας!
Τυροκομικά από Ίο, Νάξο, Άρτα, Κρήτη, Άνδρο και κυρίως τα τοπικά της Μυκόνου… Τυριά που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης, φτιαγμένα πάντα από ανθρώπους που αγαπούν την παράδοση και τον τόπο τους!!!

Καλλυντικά από ελαιόλαδο, aloe, γάλα γαϊδούρας, μέλι, που παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα.
Σαπούνια χειροποίητα με μεράκι και αγάπη!

Κρασιά επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών από διάφορες ποικιλίες σταφυλιών.

Οι άνθρωποι του SAVVAS θα σας βοηθήσουν με αγάπη να διαλέξετε και να συσκευάσετε τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα που θα ταξιδέψουν μαζί σας για τους αγαπημένους σας!

Scroll Up

Interested in Greek traditional Products?

By signing up, you agree to our Privacy Policy and European users agree to the data transfer policy.