Ο Σάββας και τα παραδοσιακά προϊόντα

25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ! ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ, ΓΕΜΑΤΟ ΦΩΣ!

Μπακάλης ο παππούς Σάββας, με πάθος για την καλή ποιότητα, αγάπη και σεβασμό για την πελατεία του αλλά και μεράκι για τα παραδοσιακά προϊόντα της Ελλάδας. Γνώστης λοιπόν των παραδοσιακών προϊόντων, ανοίγει το μπακάλικο του στη Μύκονο, στην περιοχή του Πλατύ Γιαλού. Πετυχημένη η διαδρομή του στα 25 χρόνια!

Τον γνωρίζουν όλοι στο νησί για τα ξεχωριστά του προϊόντα. Τυριά, όσπρια, ελιές, λάδι, μέλι, κρασί, αλλαντικά, μπαχάρια και πολλά άλλα εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα, τον κάνουν σε όλους γνωστό ως τον <<Μπάρμπα-Σάββα>>!

Ο παππούς Σάββας δεν έγινε γνωστός  μόνο από την ποιότητα των παραδοσιακών προϊόντων του αλλά και από την ποιότητα του χαρακτήρα του. Ήθος, γέλιο, καλοσύνη, απλότητα και αμεσότητα με τους ανθρώπους του νησιού που τον στηρίζουν! Φιλόξενος με τον κόσμο που επισκέπτεται το νησί. Τους αγαπά και τον αγαπούν και αυτό φαίνεται στην πορεία του.

Αυτή είναι η διαδρομή στην ιστορία της ζωής του παππού Σάββα!

Ακολουθώντας τα χνάρια του, αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα μικρό παντοπωλείο στους Μύλους της Μυκόνου.   Με τη βοήθεια του παππού Σάββα, ψάχνουμε και βρίσκουμε παραδοσιακά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, προϊόντα με ξεχωριστή ποιότητα που θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

Πιστεύω ότι η χώρα μου έχει τις προοπτικές να επιτύχει τα μέγιστα. Διαθέτει ανθρώπους οι οποίοι παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια και παράγουν προϊόντα άριστης ποιότητας.  Γιατί ό,τι αγαπάμε το κάνουμε καλύτερο και πιο δυνατό.

 

Scroll Up

Interested in Greek traditional Products?

By signing up, you agree to our Privacy Policy and European users agree to the data transfer policy.