Ποπ-κορν με αλάτι και λάδι τρούφας

Ο Μπάρμπα-Σάββας σας έχει μία συνταγή (pop-corn) άκρως ελληνική και γευστική με παραδοσιακά προϊόντα. Αγνά ελληνικά προϊόντα από το παραδοσιακό παντοπωλείο του.

ΥΛΙΚΑ
120γρ ποπ-κορν
45ml ηλιέλαιο
15ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο λευκής τρούφας DRYAS
15γρ αλάτι με τρούφα DRYAS

Tips
Για πιο δυνατή γεύση μπορείτε να αντικαταστήσετε το λάδι λευκής τρούφας και το ηλιέλαιο με αντίστοιχη ποσότητα βουτύρου με τρούφα DRYAS.

 

 

Scroll Up

Interested in Greek traditional Products?