Πίτσα με πάστα τρούφας

Ο Μπάρμπα-Σάββας σας έχει μία συνταγή (Πίτσα με πάστα τρούφας ) γευστική με παραδοσιακά προϊόντα. Αγνά ελληνικά προϊόντα από το παραδοσιακό παντοπωλείο του.

ΥΛΙΚΑ (2 άτομα)
1 βάση πίτσας ή πίτα για σουβλάκια
1 κουταλιά σούπας πάστα μανιταριών και τρούφας.
2 κουταλιά σούπας τυρί ρικότα
1-2 ασπρομανίταρα (button) ψιλοκομμένα
30g μοτσαρέλα τριμμένη
15g παρμεζάνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C
Απλώστε την πάστα σε όλη την επιφάνεια της βάσης και στη συνέχεια ρίξτε από πάνω την τριμμένη ρικότα.
Προσθέστε τη μοτσαρέλα και τα ψιλοκομμένα μανιτάρια.
Αφήστε την να ψηθεί μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα, για 10 περίπου λεπτά.
Προσθέστε παρμεζάνα ενώ η πίτσα είναι ακόμη καυτή και στη συνέχεια τεμαχίστε και σερβίρετε.

 

Scroll Up